Audio, Video en Multimedia

Tv kijken en muziek beluisteren is een beleving die u volledig kunt inrichten naar uw eigen behoeften. 

Met behulp van onze passie en knowhow, uitstekende service en kwalitatief hoogstaande producten, realiseren wij samen met u uw ultieme audio & video beleving. 

Van design speakers tot onzichtbare speakers die zijn weggewerkt in de muur, van een eenvoudige audio set tot aan een Mutrox Architect Frame, Controlux is specialist in maatwerk oplossingen. 

 

 

Kleurvolume 100% dankzij Quantum Dot

We willen dat je optimaal van kleur geniet. Geniet van bekende kunstwerken en filmscènes die tot leven komen met levensecht 100% kleurvolume en het sterke contrast van Dual LED. Geniet van ongelooflijke details en textuur, ongeacht de kijkhoek.

Art Mode

Dit is waarschijnlijk de enige TV waar je naar wil kijken als hij uitstaat. Als The Frame uitstaat en Art Mode is ingeschakeld, wordt je persoonlijke kunstcollectie op elegante wijze weergegeven, geheel passend bij je stijl en een aanvulling op je interieur.

Mis geen enkele dialoog

The Frame detecteert omgevingsgeluid meteen en past het volume en de helderheid direct aan. Hierdoor kan je ondanks het omgevingsgeluid de stemmen nog verstaan en ontglipt er geen grapje aan je aandacht.

Maak van je huis een thuis

Creëer een ruimte waarin je fijn kan werken én ontspannen met een waanzinnig klinkende speaker voor muziek en meer. Het helpt je om relaxed, gemotiveerd en gefocust te blijven.
 

Briljant geluid

Geniet van helder, gedetailleerd geluid dat bij elk volume iedere ruimte vult.
 

Eenvoudig te bedienen

Het installeren duurt een paar minuten, en bedienen gaat heel eenvoudig met de Sonos-app, AirPlay 2 of je stem.
 

Luister op jouw manier

Personaliseer je systeem en speel wat je maar wilt, waar je maar wilt.

Reference Series

Onze Reference Series is er voor die situaties waar je liever geen luidsprekers ziet, maar je ook geen concessies wilt doen aan de geluidskwaliteit. CI 800 Series Diamond en CI 700 Series

Performance Series

Onze Performance Series levert fantastisch geluid in een ongelooflijk discrete verpakking. Deze luidsprekers zijn ontworpen door hetzelfde team dat de monitors maakt voor de meest geavanceerde opnamestudio‘s in de wereld.

Flexible Series

Een van de uitdagingen van custom installation is kwalitatief goed geluid produceren in moeilijk bereibare plekken. Deze luidsprekers zijn perfect voor kleine ruimtes, en garanderen fantastisch geluid voor u waar u maar wilt.