Audio, Video en Multimedia

Tv kijken en muziek beluisteren is een beleving die u volledig kunt inrichten naar uw eigen behoeften. Met behulp van onze passie en knowhow, uitstekende service en kwalitatief hoogstaande producten, realiseren wij samen met u uw ultieme audio & video beleving. 

Van design speakers tot onzichtbare speakers die zijn weggewerkt in de muur, van een eenvoudige audio set tot aan een Motrox Architect Frame, Controlux is specialist in maatwerk oplossingen. 

 

Kleurvolume 100% dankzij Quantum Dot

We willen dat je optimaal van kleur geniet. Geniet van bekende kunstwerken en filmscènes die tot leven komen met levensecht 100% kleurvolume en het sterke contrast van Dual LED. Geniet van ongelooflijke details en textuur, ongeacht de kijkhoek.

Art Mode

Dit is waarschijnlijk de enige TV waar je naar wil kijken als hij uitstaat. Als The Frame uitstaat en Art Mode is ingeschakeld, wordt je persoonlijke kunstcollectie op elegante wijze weergegeven, geheel passend bij je stijl en een aanvulling op je interieur.

Mis geen enkele dialoog

The Frame detecteert omgevingsgeluid meteen en past het volume en de helderheid direct aan. Hierdoor kan je ondanks het omgevingsgeluid de stemmen nog verstaan en ontglipt er geen grapje aan je aandacht.

Maak van je huis een thuis

Creëer een ruimte waarin je fijn kan werken én ontspannen met een waanzinnig klinkende speaker voor muziek en meer. Het helpt je om relaxed, gemotiveerd en gefocust te blijven.
 

Briljant geluid

Geniet van helder, gedetailleerd geluid dat bij elk volume iedere ruimte vult.
 

Eenvoudig te bedienen

Het installeren duurt een paar minuten, en bedienen gaat heel eenvoudig met de Sonos-app, AirPlay 2 of je stem.
 

Luister op jouw manier

Personaliseer je systeem en speel wat je maar wilt, waar je maar wilt.

Reference Series

De Reference Series is er voor die situaties waar u liever geen luidsprekers ziet, maar waar u ook geen concessies wilt doen aan de geluidsskwaliteit. 

Perfomance Series

De performance Series levert fantastisch geluid in een ongelooflijk discrete verpakking. Deze luidsprekers zijn ontworpen door hetzelfde team dat de monitors maakt voor de meest geavanceerde opnamestudio’s in de wereld.

Flexible Series

Een van de uitdagingen van de custom installation is kwalitatief goed geluid produceren in moeilijk bereikbare plekken, Deze luidsprekers zijn perfect voor kleine ruimtes en garanderen fantastisch geluid, waar u maar wilt. 

Zelfs een uitgeschakelde LG TV is dankzij het strakke en stijlvolle ontwerp het bekijken waard. Maar met één druk op de afstandsbediening wordt alles nóg beter: sta versteld van de superieure beeldkwaliteit en mogelijkheden van de LG TV’s.

OLED

Haal met een OLED TV van LG een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie televisies ondenkbaar was. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekende contrast- en scherptekwaliteit. Maak uw OLED TV compleet met een een tv beugel van Vogel’s. Zij hebben speciaal voor LG OLED tv’s muurbeugels ontwikkeld die zeer soepel draaien en die geschikt zijn voor schermen tot en met 65 inch. 

NanoCell

Beleef de kracht van perfectie met de LG Nanocell tv’s met spectaculaire kleuren en een ongekende beeldkwaliteit dankzij de NanoCell-technologie. Deze innovatieve en unieke techniek levert levendige kleuren op die ongeëvenaard zijn vanuit elke kijkhoek.

Architect Frame

Bowers & Wilkins biedt met The Architect Frame de ultieme audio video oplossing voor grote TV schermen.

Het prachtige soundframe, wat naar wens passend gemaakt kan worden voor ieder interieur, is voorzien van de bekroonde Bowers & Wilkins Cinema 7 luidsprekers , een krachtige subwoofer en bijpassende versterker.

Het soundframe is slechts 17 cm diep, waardoor deze tegen de wand gemonteerd kan worden. Maar ook in wand verzonken in de wand plaatsen of inbouwen in maatwerk meubilair behoort tot de mogelijkheden.

The Architect Frame is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: een frame voor een 55 inch, 65 inch, 75 inch en 77 inch televisie. In elke uitvoering kan worden gekozen voor een stereo, surround of een surround met ingebouwde subwoofer. Dit maakt The Architect Frame flexibel voor zowel de muziek als flim liefhebber.

U bent van harte welkom om deze fraaie oplossing te komen bekijken, beluisteren en beleven in onze showroom.