Domotica

Domotica; het wordt ook wel wel huisautomatisering, een slimme woning, home automation of smart home genoemd. Maar wat is domotica nou precies? Met domotica bedoelen wij het integreren en automatiseren van diverse functies in een woning. Met als doel om te zorgen voor meer comfort, veiligheid en eenvoud. Met domotica is een woning ook van buitenaf te besturen, zo kunt u altijd een oogje in het zeil houden waar u ook bent. 

De mogelijkheden zijn eindeloos en helemaal naar wens in te stellen. Bedien uw woning met slechts één afstandsbediening, een smartphone of tablet of met een Control4 touchscreen.

Domotica is het brein van uw woning

Met één druk op de knop is het mogelijk om uw huis in de juiste sfeer te brengen. Denk hierbij aan een filmavond, een thuiswerk-dag of een borrelavond met vrienden. Niet alleen de verlichting past zich dan aan, maar ook de verwarming, de muziek en de gordijnen. Alles is naar wens in te stellen, domotica tilt uw comfort naar het hoogste niveau.

Een domotica systeem zorgt niet alleen voor comfort, maar is ook uitermate geschikt voor het verhogen van uw veiligheid. Een domotica systeem beschermt u tegen inbraak, brand en noodsituaties. Wek bijvoorbeeld de indruk dat er iemand thuis in wanneer u op vakantie bent. Ontvang een beeld bericht op uw smartphone wanneer de bewakingscamera’s beweging detecteren, of ontvang een melding bij rookontwikkeling. Alle componenten in huis werken naadloos met elkaar samen om u en uw gezin optimale veiligheid te bieden. 

Control4

Een goed werkend, betrouwbaar en toekomstbestendig domotica systeem is gebaseerd op hoogwaardige apparatuur en een goede programmering. Alleen de beste merken zorgen voor een stabiel systeem. Daarom werkt Controlux met het gerenommeerde merk Control4 om uw ultieme woonbeleving te creëren. 

Als Control4 Gold dealer hebben wij alle expertise in huis om uniek maatwerk te leveren. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg om uw droomhuis realiseren. Een huis waar u écht thuis komt…

 

Controlux maakt van uw huis een écht thuis

Met Controlux als partner bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande domotica oplossingen. Wij zorgen niet alleen voor uw ultieme wooncomfort en veiligheid, maar ook voor een toekomstbestendige woning. 

Maak hier direct een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Nijmegen en ervaar uw Control4 droomhuis.