CONTROLUX MAGAZINE

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Over Controlux

Onze missie

Bij Controlux draait alles om beleving op het gebied van audio video, verlichting, beveiliging en domotica. Onze werkwijze is simpel; u vertelt ons wat u graag zou willen en wij zorgen ervoor dat het er komt. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden, maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een audio/video installatie, een lichtplan of beveiliging, al dan niet aangestuurd met domotica.  Eigenaar Jurgen Romijnders zorgt samen met zijn team voor de meest vernieuwende en verrassende oplossingen voor in huis of bedrijf. Comfort, veiligheid en bedieningsgemak staan hierbij voorop, want wij gaan voor maximaal woongenot.

Onze showroom

Controlux beschikt over een prachtige showroom in Nijmegen en het is dé plek waar al onze diensten niets meer aan de verbeelding over laten. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact, adviseren wij u om een afspraak te maken. Tijdens een persoonlijke afspraak nemen wij alle tijd om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Breng een bezoek aan onze showroom voor een complete woonbeleving op het gebied van domotica, audio- en video, beveiliging en verlichting.

Zien we u binnenkort?

   

Diensten

Alles onder één dak