Gratis Controlux Service Contract

Bij de aanschaf van een Control4 Neeo Remote ontvangt u tijdelijk een GRATIS Controlux service contract t.w.v. € 150,- voor de looptijd van één jaar.

Dit alles kunnen wij u tijdelijk aanbieden voor € 999,- 

Voordelen van het Controlux service contract:

  • Betaal nooit voorrijkosten
  • Ondersteuning op afstand
  • Gratis jaarlijkse update van uw systeem aan huis
  • Loyaliteitsaanbiedingen
  • Per jaar verlengen

Control4 Neeo Remote

Zeg hallo tegen de Neeo! de Neeo Remote is een strakke, moderne afstandsbediening met touchscreen, speciaal ontworpen voor uw Control4 OS 3 smart home. Dankzij de aluminium behuizing en de intuïtieve gebruikersinterface van de afstandsbediening, is uw Smart Home uitgerust met de meest verfijnde techniek voor de aansturing van uw woning. De Neeo afstandsbediening bedient televisie, films, muziek, verlichting, thermostaten en meer.

De Neeo Remote is veel meer dan een gewone afstandsbediending.

Krachting. Elegant. Eenvoudig.

Geïnspireerd en gemaakt door experts in Zwitsers design. De Neeo is een moderne, mooi gestroomlijnde, verfijnde afstandsbediening met een mix van zowel voelbare knoppen als een touchscreen interface met een hoge resolutie en grafisch glas.

Neeo zet zich in om een aangenamere kijkervaring te bieden. Hij schakelt moeiteloos tussen videobronnen, zoals AppleTV, Blu-ray, satelliet en zelfs gameconsoles. Met één druk op de knop heeft u  snel toegang tot uw favoriete streamingdiensten, de meest bekeken zenders, afspeellijsten en uw slimme home scènes.

 

Vraag hem hier aan