NETWERK & WIFI

Altijd goede Wifi, het kan!

Tegenwoordig is WiFi niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wanneer uw WiFi slecht werkt, kan dit veel irritatie en problemen opleveren. Wilt u altijd verzekerd zijn van een stabiel en veilig WiFi netwerk bij u thuis of in uw bedrijf? Maak dan snel een afspraak zodat één van onze specialisten bij u langs kan komen voor een advies op maat. 

Waarom een Controlux netwerk?

Waarom niet de router van de provider

 

De meeste routers die de provider levert hebben niet de netwerk-intelligentie voor uitgebreide configuraties of “spraakzame”netwerk apparaten. Doordat er steeds meer producten worden wordt het steeds drukker op het netwerk. Dit kan dan, net als in het verkeer, voor opstoppingen en vertragingen zorgen. Zelfs wanneer u uw apparaten niet gebruikt. 

De verkeersregelaar binnen uw netwerk

Doordat de producten constant onderling communiceren wordt er veel gevraagd van de processor van de router, deze processor is als het ware de verkeersregelaar van uw netwerk.

Zeker bij systemen waarbij meerdere componenten samen moeten werken, is het netwerk vaak de oorzaak van storingen, of niet werkende onderdelen.

Denk hierbij aan een streaming audio/video zoals Control4, Bang & Olufsen, Airplay, Chromecast, Sonos en Denon. Maar ook uw beveiligingscamera’s of intercom kunnen beperkingen ervaren met een router van uw provider. Doordat de netwerken die wij aanleggen zijn voorzien van een zware processor, ondervindt u geen van bovenstaande problemen meer.